יום שישי, 19 באפריל 2013

מאפינס אוכמניות

לכבוד הסופ"ש רוצה להמליץ על עוד מתכון קליל עם תוצאה יאמית במיוחד. הפעם מאפינס אוכמניות.
המאפינס יוצאים ממש טעימים, אווריריים וסופר קלים להכנה. את המאפינס מכינים מאוכמניות קפואות ואפשר להחליפן  בפטל או במיקס של פירות יער, מה שתמצאו במקפיא של הסופר.




מצרכים:
75 גרם חמאה רכה ללא מלח
100 גרם סוכר לבן
1 ביצה גדולה
2 כפות חלב
100 גרם קמח טופח
1 כפית אבקת אפייה
75 גרם אוכמניות קפואות

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מכינים 12 תבניות למאפינס.

מכניסים לקערה את החמאה והסוכר, ומערבבים עד ליצירת מסה בהירה ואוורירית. בהדרגה מערבבים פנימה את הביצה, ולאחר מכן את החלב. מוסיפים הקמח ואבקת האפייה, ובעזרת כף גדולה מקפלים לתוך התערובת. בעדינות, מקפלים פנימה את האוכמניות הקפואות.
מעבירים את העיסה המוכנה לתבנית שקעים.

אופים את המאפינס בתנור שחומם מראש במשך 15-20 דקות או עד שעלו היטב וצבעם זהוב-חום.

בתאבון!


ראיתם כבר את עמוד הפייסבוק שלי? מוזמנים לבקר ולבדוק את הטיפים היומיים שלא מופיעים בבלוג.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח אם תשתפו מנסיונכן ותשאירו תגובה. כל התגובות מתקבלות בברכה.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...