מתכון מאוד טעים לעוגיות מאוד פופולריות. גם אם אתם לא חובבי חמאת הבוטנים אני בכל זאת ממליצה לנסות את המתכון, תקבלו עוגיות מאוד טעימות ועשירות, בטעם אגוזי-שוקולדי, מה יכול להיות יותר טוב מזה?
מרכיבים:
100 גרם חמאה רכה
100 גרם חמאת בוטנים
50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
1 ביצה
100 גרם קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
50 גרם פצפוצי שוקולד/שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. יש להקציף עם מיקסר ידני את החמאה, חמאת הבוטנים ואת הסוכר עד למיזוג המרכיבים . תוך כדי ההקצפה להוסיף בהדרגה את הביצה. להוסיף לתערובת קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה, לערבב יחד. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
2. לחמם את התנור ל180 מעלות. לרפד את תבנית האפייה בנייר אפיה. לסדר בכף גדולה עיגולים על גבי התבנית, במרחק של כחמישה ס"מ זה מזה. יש לאפות במשך 10-15 דקות. לאחר סיום האפייה, להוציא את המגש מהתנור ולשים בצד להתקררות. עד שעוגיות מתקררות הן מאוד פריכות ומתפוררות, לכן לא מומלץ לגעת בהן.
בתאבון!
מרכיבים:
100 גרם חמאה רכה
100 גרם חמאת בוטנים
50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
1 ביצה
100 גרם קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
50 גרם פצפוצי שוקולד/שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. יש להקציף עם מיקסר ידני את החמאה, חמאת הבוטנים ואת הסוכר עד למיזוג המרכיבים . תוך כדי ההקצפה להוסיף בהדרגה את הביצה. להוסיף לתערובת קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה, לערבב יחד. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
2. לחמם את התנור ל180 מעלות. לרפד את תבנית האפייה בנייר אפיה. לסדר בכף גדולה עיגולים על גבי התבנית, במרחק של כחמישה ס"מ זה מזה. יש לאפות במשך 10-15 דקות. לאחר סיום האפייה, להוציא את המגש מהתנור ולשים בצד להתקררות. עד שעוגיות מתקררות הן מאוד פריכות ומתפוררות, לכן לא מומלץ לגעת בהן.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח אם תשתפו מנסיונכן ותשאירו תגובה. כל התגובות מתקבלות בברכה.