מצאתי מתכון מעולה לוופל בלגי סופר טעים שהילדים שלי מאוד אוהבים, והכי נהדר שהם ללא סוכר! אבל עדיין מאוד טעים. אני מכינה את הוופלים לארוחת ערב, בתוספת פירות, ואת הוופלים שנשארים (אם בכלל), אני מוסיפה ללאנץ' בוקס לבית הספר.
ולהלן המרכיבים:
כוס קמח
2 כפיות אבקת אפייה
קמצוץ מלח
2 חלמונים
כוס חלב
חצי כפית תמצית וניל
בננה אחת בשלה (אפשר גם שתיים)
50 גרם חמאה מומסת
בקערה גדולה מערבבים (אפשר עם מזלג) את המרכיבים הרטובים - חלב, שני חלמונים ואת תמצית הוניל.
בכלי נפרד, מערבבים את המרכיבים היבשים - כוס קמח, 2 כפיות אבקת אפייה וקמצוץ מלח.
מוסיפים לתערובת הרטובה את התעורבת היבשה. ומערבבים בעדינות.
מועכים (עם מזלג) בננה גדולה, עדיף מאוד בשלה, ככל שהבננה תהיה בשלה יותר, כך הוופלים יצאו מתוקים יותר. מוסיפים את הבננה המעוכה ואת החמאה לתערובת הראשית. מערבבים הכל ביחד, בעדינות.
ומכינים במכשיר וופל ביתי. משך זמן ההכנה תלוי במכשיר שברשותכם.
יוצאת כמות נאה, שתספיק לארוחת בוקר או לארוחת ערב קלה לילדים.
כאשר מגישים, אפשר להוסיף דבש או סירופ מייפל, אבל לדעתי הוופלים יוצאים מספיק מתוקים גם ללא התוספות האלה. מומלץ וטעים להגיש עם חוס חלב.
בתאבון!
ולהלן המרכיבים:
כוס קמח
2 כפיות אבקת אפייה
קמצוץ מלח
2 חלמונים
כוס חלב
חצי כפית תמצית וניל
בננה אחת בשלה (אפשר גם שתיים)
50 גרם חמאה מומסת
בקערה גדולה מערבבים (אפשר עם מזלג) את המרכיבים הרטובים - חלב, שני חלמונים ואת תמצית הוניל.
בכלי נפרד, מערבבים את המרכיבים היבשים - כוס קמח, 2 כפיות אבקת אפייה וקמצוץ מלח.
מוסיפים לתערובת הרטובה את התעורבת היבשה. ומערבבים בעדינות.
מועכים (עם מזלג) בננה גדולה, עדיף מאוד בשלה, ככל שהבננה תהיה בשלה יותר, כך הוופלים יצאו מתוקים יותר. מוסיפים את הבננה המעוכה ואת החמאה לתערובת הראשית. מערבבים הכל ביחד, בעדינות.
ומכינים במכשיר וופל ביתי. משך זמן ההכנה תלוי במכשיר שברשותכם.
יוצאת כמות נאה, שתספיק לארוחת בוקר או לארוחת ערב קלה לילדים.
כאשר מגישים, אפשר להוסיף דבש או סירופ מייפל, אבל לדעתי הוופלים יוצאים מספיק מתוקים גם ללא התוספות האלה. מומלץ וטעים להגיש עם חוס חלב.
בתאבון!
מזמינה אתכם לעמוד הפייסבוק שלי, לעולם היצירה עם פעוטות וילדים. שם ניצור, נשחק ונשלב את שניהם יחד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח אם תשתפו מנסיונכן ותשאירו תגובה. כל התגובות מתקבלות בברכה.