יום שישי, 25 במאי 2018

שוקולד זוקיני קאפקייקס

אל תבהלו מהמרכיב הירוק הזה - זוקיני. הקאפקייקס יוצאים מתוקים וטעימים, והילדים יטרפו אותם בלי לשים לב לסוד הבריא בפנים. 

   

המרכיבים:

2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן קוקוס
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח תופח מלא
חצי כוס קמח תופח לבן
חצי כוס אבקת קקאו
2 כוסות זוקיני מגורד (אין צורך לסחוט)
חצי כוס קוקוס טחון

הוראות הכנה:

1.  מחממים תנור ל-180מעלות.
2. בעזרת מיקסר (ידני במקרה שלי) מערבבים ביחד את הביצים, שמן קוקוס, תמצית וניל וסוכר. לערבב במהירות נמוכה כשלושים שניות ואז במהירות גבוהה כדקה.
3. מוסיפים לתערובת את הקקאו ואת הקמח המלא והקמח הרגיל. לערבב עם מיקסר במהירות נמוכה כשלושים שניות. 
4. להוסיף את הזוקיני ואת הקוקוס. לערבב קלות.
5. להשאיר את התערובת לעשר דקות לנוח (עבדה קשה, לא?).
6. לאחר כעשר דקות לערבב את התערובת היטב, בשלב זה הזוקיני הוציא הרבה מים, ושינה את הטקסטורה של התערובת, בדיוק מה שאנחנו צריכים! 
7. בעזרת כף גדולה להעביר לתבנית קפקייס עם 12 שקעים. 
8. לאפות כעשרים דקות.
9. מחכים כעשר דקות עד שהם מתקררים, ומוציאים מהשקעים.

ובתאבון!
 
הערות: 
* ניתן לאפות בשקעים של מיני קאפקייקס (18 שקעים).   
* ניתן להקפיא במיכל אטום עד שלושה חודשים. 


·      
מזמינה אתכם לעמוד הפייסבוק שלי, לעולם היצירה עם פעוטות וילדים. שם ניצור, נשחק ונשלב את שניהם יחד.



 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח אם תשתפו מנסיונכן ותשאירו תגובה. כל התגובות מתקבלות בברכה.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...